Продукти

Изберете своите продукти по име или категория
  • Избери категория
  • Избери продукт

 

Продукти на
преференциални цени.
още...

Бюлетин


Абонирайте се напълно безплатно за нашия бюлетин включващ информация за новите продукти и намаленията на цените.


ИМЕ
Е-МАЙЛ
Абонирай се
остеопороза, заздравяване кости, Антиоксиданти, Диабет, Покачване на мускулна маса, Сън, Възстановяване, нервна система, Сърдечно съдова система, Пикочна полова система, Зрение, антиоксиданти, Коса кожа и нокти, Отслабване, Имунна система, Холестерол, Черен дроб, стабилизиране съдове, против умора, диабет,

Shark Liver Oil 400 мг - 120 дражета ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН

Масло от черен дроб на акула - Shark Liver Oil
Цена: 30.00 лв.
  КУПУВАМ

Силна противоракова активност

Подкрепа за сърдечно-съдовата система

Стимулира имунната система

400 мг Масло от черен дроб на акула

Масло от черен дроб на акула (Shark Liver Oil) е мощен имуностимулатор, протектор на сърдечно-съдовата система, притежава мощни антиоксидантни и противоракови свойства. Масло от черен дроб на акула е богат източник на незаменими хранителни вещества като Витамин A, D, E, както и на Омега-3 мастни киселини Ейкозапентаенова (EPA) и Докозахексаенова киселина, аклилглицерол и скваламин. 

Приемът на Омега-3 мастни киселини е задължителен за здрава сърдечно-съдова система. Омега-3 мастните киселини намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания и дават мощна подкрепа на сърцето. Омега-3 мастните киселини повишават жизнеността и тонуса, помагат за премахването на хроничната умора.

Уникалното на масло от черен дроб на акула (Shark Liver Oil) е, че в него се съдържат субстанциите алкилглицерол (alkylglycerol) и скваламин (squalmine), които имат съществено влияние върху имунната система и защитните сили на човешкото тяло. 

Алкилглицероли са натурални съставки, които се произвеждат в черния дроб на човека. Те стимулират клетките на костния мозък да образуват червени кръвни телца. Когато тялото е подложено на стрес или при дълго боледуване, образуването на алкилглицероли намалява, с което намалява и образуването на червени кръвни телца. Радиацията и химиотерапията потискат образуването на червени кръвни телца. Алкилглицеролите също така спомагат за повишаване и на издръжливостта при атлети, които провеждат интензивни аеробни натоварвания.

Скваламин е важна съставка, която е особено полезна за хора, които имат проблеми с имунитета. Скваламин възпрепятства патологичното разрастване на капилярната мрежа на тумурни клетки и поради това се приема като средство за борба със злокачествените тумори.

Масло от черен дроб на акула (Shark Liver Oil) е отличен избор за силна имунна система и дълголетие!

 

Продуктът не е лекарствено средство.
gmp


Начин на употреба:

Една доза дневно с храната.

Този продукт се комбинира добре със следните продукти:

Витамин E-400 IU MT - 100 дражета
CoQ10 30 мг - 60 капсули

Противопоказания:

Бременни и кърмещи жени да използват продукта след консултиране с лекар.

Други съставки:

Желатин, глицерин, вода. Съдържа рибни деривати

Не съдържа:

Захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти.

Продуктов код: 0325 
Доза 1 драже
Дози в опаковка 120
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Коментари от потребители


Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.